menu Home
AndorraSocietat

Detingut un home per agredir el responsable d’un local on no podia entrar

Ràdio Valira | 30 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut el darrer cap de setmana un total de vuit persones per delictes contra la llibertat, l’honor, la funció pública, la salut pública i la seguretat col·lectiva.

Divendres, cap a les 23.20 hores la policia va ser requerida en un bar de Sant Julià de Lòria, on s’hauria produït una presumpta agressió entre el responsable de l’establiment i un client, resident de 38 anys, que en tenia prohibida l’entrada. Quan el responsable del local li va recordar al client que no li permetia l’entrada a l’establiment, va reaccionar llençant-li una ampolla de vidre i va marxar seguidament del local. Minuts després, els agents van controlar l’home que va mostrar una actitud “desafiant”, oferint resistència, injuriant i amenaçant de mort els agents interventors. Per tot l’esmentat, es va procedir a la seva detenció com a presumpte autor dels delictes contra l’honor, la llibertat i la funció pública.

D’altra banda, dissabte a les 19.45 hores a la frontera del riu Runer, es va detenir un home no resident de 45 anys, per estar en possessió de 0,5 grams de cocaïna i 1,5 grams de marihuana. Accedia al Principat en un turisme particular.

La resta de detencions, han estat per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Així, s’han arrestat sis persones, tres dones de 29, 24 i 39 anys, amb taxes de 0,83, 1,63 i 1,83 g/l. respectivament. Les dues últimes van ser controlades en accidents de danys materials. A més, es va arrestar dos homes de 19 i 38 anys, amb taxes d’1,06 i 1,41 g/l. respectivament, i un home de 20 anys per donar positiu a la prova de tòxics salivar. Pel que fa als dos primers homes, també se’ls va detenir per un presumpte delicte de desobediència, després de saltar-se el control i fer cas omís a les indicacions dels agents a l’hora d’aturar-los en un control de carretera. A més, l’home de 19 anys, durant la fugida, va abandonar el vehicle a la via pública i va marxar a peu per evitar ser controlat. Per això, la policia va començar una recerca pels voltants a fi de trobar l’home, localitzant-lo gairebé una hora després a proximitats del vehicle, i llavors va reaccionar de manera “desproporcionada” envers els agents proferint resistència i injúries.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play