menu Home
AndorraEsports

AV.- La Dynafit Andorra Trail apunta als 500 inscrits

Ràdio Valira | 10 d'octubre de 2023

Escaldes-Engordany.- La cinquena edició de la Dynafit Andorra Trail apunta a arribar als 500 inscrits. Així ho ha explicat Gerard Riart, organitzador de la prova, que ha indicat que “actualment comptem amb 465 inscrits i encara hi ha temps fins demà a les 12 per apuntar-se. Confiem que arribarem a la xifra del mig miler”. Riart ho ha explicat durant la roda de premsa de presentació de la cursa, celebrada al comú d’Escaldes-Engordany, i que ha comptat també amb la participació del conseller d’esports de la parròquia, Josep Batalla, el representant d’Andorra Turisme, Joaquím Tomàs, el representant de Dynafit, Enric Grifé i el director de la cursa, Joan Turne. La competició se celebrarà durant el pròxim cap de setmana, arrencant divendres amb la 5K d’Engordany, la Braibal de dissabte, i es tancarà amb la Palomera de diumenge.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play