menu Home
AndorraSocietat

Detingut a la frontera amb 565 grams de marihuana

Ràdio Valira | 2 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut un home aquest cap de setmana com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per entrar al país en possessió de 565 grams de marihuana. L’arrest es va produir dissabte a la tarda quan els agents li van trobar cinc bosses amb la droga durant un control a la frontera del riu Runer. L’home, de 30 anys, la portava amagada a la roda de recanvi, al maleter del vehicle.

També a la frontera del riu Runer, l’endemà a la tarda, la policia va detenir un no resident de 18 anys que accedia al Principat en un turisme amb 0,49 grams d’èxtasi.

Durant el cap de setmana, un altre home, de 34 anys, va ser arrestat a Ordino com a presumpte autor de delictes contra la seguretat col·lectiva, contra la llibertat i contra la inviolabilitat de domicili per entrar en un pis i amenaçar amb arma blanca les tres persones que es trobaven a l’interior. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte quan l’home, arran de diversos problemes pels sorolls provinents del pis del veí, es presenta al domicili d’aquest i comença a donar forts cops a la porta. Quan li obren, hi accedeix sense autorització amb una navalla oberta de 7,5 centímetres, molt alterat i proferint amenaces.

La matinada de diumenge, el cos d’ordre va detenir un home, de 47 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobediència i resistència, i d’un delicte contra la llibertat, per amenaçar els agents. Els policies el van controlar per orinar a la via pública i, tot i demanar-li diverses vegades, l’home es va negar a identificar-se injuriant i amenaçant els funcionaris. En el moment d’efectuar-li una primera palpació de seguretat, l’home va empentar un dels agents i es va resistir fortament a la detenció. Un cop es va verificar la seva identitat en dependències policials, es va constatar que l’arrestat es trobava residint al Principat en situació irregular.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, dissabte es va detenir un home de 32 anys per positiu en tòxics i diumenge es va arrestar una dona, de 25, amb una taxa d’alcoholèmia de 3,57 arran d’un accident amb danys materials contra mobiliari urbà a l’entrada de Sant Julià de Lòria. Va intentar fugir del lloc de l’accident recorrent uns 500 metres amb una de les rodes davanteres totalment arrencades del sistema de direcció fins que ja no va poder continuar la marxa.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play