menu Home
Andorra

AV.- Una desena d’espectacles de dansa i una quinzena d’artesans a la 3a edició del Contradans

Ràdio Valira | 22 de setembre de 2023

Ordino.- La tercera edició del Contradans, el festival de Dansa i Cultura Tradicional d’Ordino i la Massana, arriba el proper 13, 14 i 15 d’octubre a la parròquia ordinenca amb una desena d’espectacles de dansa i una quinzena d’artesans. Ho han presentat aquest divendres la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana de la Massana, Guillem Forné, i la presidenta i directora de l’Esbart Valls del Nord, Meritxell Rabadà i Sandra Tudó, respectivament, qui han celebrat el conveni entre ambdós comuns per tirar endavant l’edició d’enguany a la parròquia ordinenca i el 2024 a la Massana.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play