menu Home
Andorra

Crida al jovent escaldenc per participar en el Dia internacional de la joventut

Ràdio Valira | 4 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- L’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany fa una crida al col·lectiu jove perquè participi del Dia internacional de la joventut que se celebrarà el pròxim 11 d’agost al Prat del Roure. Una jornada que servirà per posar en contacte a joves i entitats que donaran resposta a possibles neguits i inquietuds del col·lectiu.

Un espai de trobada que estarà amenitzat per diferents actuacions musicals. A partir de les 17 hores, tots els presents podran gaudir de les actuacions de Black & White Digital, Makuka y los afronautas, Eskurçó i Dj Tite. Totes elles, formacions joves que pretenen mostrar i compartir amb el públic present el seu talent amb altres joves creant un espai de sinergia entre tots.

La festa del Dia internacional de la joventut finalitzarà a les 22 hores al Prat del Roure d’Escaldes- Engordany.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play