menu Home
AndorraEsports

Mejia prepararà a Sierra Nevada l’Europeu júnior d’aigües obertes

Ràdio Valira | 26 de juliol de 2023

Ordino.- Alexandra Mejia entrenarà amb la selecció espanyola de natació de cara a preparar l’Europeu júnior d’Aigües Obertes que es disputarà a Corfú (Grècia), entre el 29 de setembre i el primer d’octubre. “La preparació amb la selecció espanyola de natació — d’aigües obertes júnior — a Sierra Nevada hauria d’ajudar-me a arribar en millor estat de forma” va explicar dilluns la nedadora en una trobada amb la premsa al CEO. Cal recordar que, com va dir en una entrevista amb ANA Esports, els Europeus són el seu gran objectiu de la temporada.

La fondista també va repassar l’arrencada de la temporada i va repassar alguns moments complicats. Un d’ells va ser durant una prova al riu Guadalquivir, on la mala qualitat de l’aigua va fer vomitar, fins a tres cops, a la nedadora al llarg del recorregut; l’altre va ser a Dunkerque on “no havia vist mai tantes meduses! Literalment nedàvem per sobre seu” recordava Mejia, que a diferència del que es podria pensar “em vaig divertir moltíssim! Em va agradar molt nedar allí”.

Ara, el calendari que té per endavant Mejia és el següent: el 30 de juliol nedarà la Travessia entre el Castell i el Gran Hotel de Peníscola (5,4 km) i després, el 5 d’agost competirà en els World Aquatics Open Water Swimming World Cup (10 km) que es faran al Sena de París; després, el 7 d’agost, arrencarà la concentració a Sierra Nevada, on hi serà fins al 27 del mateix mes. En funció de la preparació, Mejia podria participar el 23 de setembre en la LEN Open Water Swimming Cup 2023 (10 km) de Barcelona, tot i que el seu concurs es decidirà a darrera hora i tancarà el curs precisament amb el seu gran objectiu, l’Europeu júnior de Corfú.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play