menu Home
AndorraSocietat

AV.- Transport públic gratuït fins al 2027

Ràdio Valira | 20 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- La gratuïtat del transport públic es mantindrà durant els pròxims quatre anys, fins al 2027. Ho han manifestat en roda de premsa aquest dijous el secretari d’Estat de Transició energètica, Transport i Mobilitat, David Forné, i el director del departament d’Energia i Transports, Carles Miquel, qui han posat en relleu que des de l’aplicació de la mesura, el juliol del 2022, s’ha registrat un increment en la utilització del servei de bus d’un 70%, passant de 10.000 viatgers a més 16.000. “El Govern està molt al costat de les famílies, sobretot en una època amb una tendència inflacionista”, ha indicat Forné, afegint que davant la bona rebuda per part de la població, l’executiu ha apostat per acabar de consolidar la mesura i continuar aportant un benefici econòmic, ja que “tenen la butxaca més plena”.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play