menu Home
AndorraEsports

CANARO ADVENTURE & BIKE CENTER

Ràdio Valira | 12 de juliol de 2023

Pic Negre, empresa líder en el segment del lloguer de material esportiu, conjuntament amb l’estació d’esquí Canaro inaugura un nou centre de lloguer de bicicletes i excursions amb bicicletes elèctriques

El nou centre d’activitats, anomenat Canaro Adventure & bike center, s’ha inaugurat en les instal·lacions de l’estació d’esquí Canaro. Aquest nou centre, té com a objectiu crear una oferta permanent durant els mesos d’estiu, que permeti conèixer els millors paisatges de les parròquies de Canillo i Encamp a lloms de bicicletes elèctriques. Situat en un entorn pintoresc i envoltat d’impressionants muntanyes, aquest centre és el lloc perfecte per a tots els turistes i aficionats de la naturalesa que busquen experimentar l’emoció i l’aventura, descobrint els racons més importants de les nostres muntanyes.

El Canaro adventure & bike center by Pic Negre, ofereix una àmplia gamma d’emocionants rutes i aventures dissenyades per a tots els nivells d’habilitat.

L’objectiu del Canaro Andventure &Bike Center situat a l’Hotel Serras Andorra Luxury boutique Resort & Spa, és crear una oferta permanent que permetrà als seus clients accedir pràcticament tots els dies de la setmana a alguna de les excursions dissenyades. D’aquesta manera, es reforça l’aposta que està realitzant Andorra per a posicionar-se com un destí ciclista.

L’oferta del Canaro Adventure Center ve a complementar l’aposta de Grandvalira per la creació de circuits de E- Bike, donant l’opció també al fet que es pugui llogar una bicicleta elèctrica d’última generació, o trobar serveis complementaris, com el servei de mecànica, per a aportar valor a tot el ciclista que visiti la zona.

 

Rutes per a tots els nivells.

Les rutes es realitzaran sempre amb bicicletes elèctriques d’última generació, i sempre sota la supervisió d’un guia experimentat i titulat que vetllarà per la seguretat de tots els participants. És també, un bon moment per a descobrir totes les opcions i oportunitats que brinden les bicicletes elèctriques per a gaudir de la muntanya independentment del nivell i habilitat del participant.

 

Compromís amb la seguretat i el medi ambient.

En el Canaro Adventure & bike center by Pic Negre, la seguretat dels visitants és prioritària. Els guies altament capacitats acompanyaran als usuaris en totes les rutes per a garantir una experiència segura i divertida. A més, promouran el respecte i la preservació del medi ambient per a minimitzar l’impacte en els fràgils ecosistemes de la muntanya.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play