menu Home
AndorraSocietat

Transports, Aliments i Begudes no alcohòliques disminueixen la inflació fins al 4,4%

Ràdio Valira | 3 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- L’IPC avançat del juny cau fins al 4,4% gràcies al comportament de preus dels grups Transports, i Aliments i begudes i no alcohòliques. L’indicador representa un càlcul previ de la inflació segons el qual, en cas de confirmar-se, disminuiria mig punt respecte a l’IPC avaluat al mes de maig del 2023 (4,9%).

Quant a l’IPC avançat d’Espanya, se situa a l’1,9%. En cas de confirmar-se, disminuiria un punt i tres dècimes respecte a la variació registrada al mes de maig. Respecte a França, l’indicador de la inflació avançat és del 4,5%. En cas de confirmar-se, disminuiria sis dècimes respecte a la variació registrada al maig.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play