menu Home
Andorra

Estimulació de la memòria, formacions d’anglès i una ruta nocturna, les activitats d’estiu a L’espai

Ràdio Valira | 28 de juny de 2023

Andorra la Vella.- Creand Fundació posa en marxa una proposta formativa durant els mesos d’estiu per als usuaris de L’espai. La fundació ofereix periòdicament un ampli ventall d’activitats en el marc del programa ‘Envelliment saludable’ pensades per a persones més grans de 60 anys.

El primer dels tallers que s’impulsen és per estimular la memòria mitjançant la informàtica. Aquest taller tindrà dues versions, una en línia, que es durà a terme els dimarts i dijous de juliol, de les 16 a les 17 hores, i una de presencial, també els dimarts i dijous, de les 17 a les 19 hores. La segona de les formacions són classes de suport d’anglès, cada dijous de les 15.30 a les 16.30 hores. Ambdues activitats començaran la setmana vinent. Les places a les activitats presencials són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Per altra banda, l’Associació de Gent Gran Voluntària (AVIM), també posa en marxa una ruta nocturna per les constel·lacions amb telescopi. Aquesta activitat tindrà lloc el dia 1 d’agost.

Balanç positiu del programa ‘Envelliment saludable’ de gener a juny

En referència al balanç global de les activitats dutes a termes des del gener, Joan Casas, responsable de L’espai, ha valorat l’assistència molt positivament. “De gener a juny L’espai ha tingut 1.050 inscripcions i s’han comptabilitzat més de 750 hores lectives, unes xifres que valorem molt positivament i que demostren l’interès d’aquest col·lectiu per la formació contínua, alhora que socialitzen i treballen les relacions interpersonals”.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play