menu Home
Andorra

Myandbank supera els 10.000 clients

Ràdio Valira | 20 de juny de 2023

Escaldes-Engordany.- Myandbank, el banc 100 % digital d’Andbank, ha superat la xifra dels 10.000 clients des del seu llançament el 28 de novembre. En només set mesos, l’entitat, que permet fer l’obertura del compte de manera totalment en línia i va ser el primer en implementar el pagaments instantanis a través de Bizum a Andorra, s’ha convertit “en el banc digital de referència a Andorra”, assenyalen des de l’entitat.

Myandbank ofereix la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals de forma gratuïta, targeta de dèbit sense cost i un compte sense comissions remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros. En aquest sentit, el banc ja ha abonat prop de 100.000 euros als clients en concepte d’interessos.

Seguint la seva estratègia d’oferir productes i serveis destinats a democratitzar els avantatges de l’estalvi i la inversió, el banc va llançar el mes de març quatre carteres indexades amb fons de les gestores internacionals Vanguard i iShares, a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custodia (IGI inclòs). Actualment el nombre de carteres gestionades supera les 350 amb una mitjana de rendibilitat del 3%.

Regal de 30 euros amb la nòmina i sorteig mensual de 1.000 euros
La setmana passada, Myandbank va llançar la Campanya Nòmina, per la qual regalarà 30 euros el primer mes, només per domiciliar la nòmina, sol·licitar una targeta i tenir un saldo mínim de 150 euros. A més, l’entitat sortejarà 1.000 euros mensuals entre tots els clients que tinguin la nòmina domiciliada i compleixin els tres requisits. El sorteig tindrà lloc el dia 7 de cada mes fins al desembre.

Campanya amic fins el 30 de juny
A més, Myandbank ha decidit ampliar fins al 30 de juny la seva campanya amic per la qual el client pot guanyar fins a 200 euros, només pel fet de distribuir un ‘codi amic’ a un màxim de deu amics o familiars que es donin d’alta i activin el Bizum del seu compte. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi, també guanyarà 20 euros.

Myandbank disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun del procés per donar-se d’alta. Així mateix, hi ha a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral. El correu és hola@myandbank.com i el telèfon 881 960.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play