menu Home
AndorraSocietat

Detingut per agredir la seva parella

Ràdio Valira | 29 de maig de 2023

Escaldes-Engordany.- La policia ha detingut un home, resident de 37 anys, per agredir a la seva parella a l’interior del domicili. Segons informen des del cos d’ordre, els fets van tenir lloc als volts de les quatre de la matinada de dissabte a Escaldes-Engordany i l’arrestat està acusat d’un delicte contra la integritat física i moral.

Durant el cap de setmana, els agents han controlat dos homes, de 21 i 36 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa positiva d’alcohol per litre de sang d’1,65 i 128, respectivament.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play