menu Home
Andorra

La policia rep formació en investigacions relacionades amb arranjaments de partits i apostes

Ràdio Valira | 12 de maig de 2023

Andorra la Vella.- Comandaments i agents de la unitat d’investigació economicofinancera de la policia, principalment del grup de jocs d’atzar, han rebut aquesta setmana una formació centrada en investigacions relacionades amb arranjaments de partits, apostes esportives i blanqueig de diners.

La formació, que tenia com a objectiu reforçar els coneixements de la policia en aquest àmbit, ha estat impartida per inspectors del servicio de Control de Juegos de Azar y Apuestas de la policia nacional espanyola.

Segons informen des del cos d’ordre, ha consistit en classes teòriques i pràctiques en què els especialistes han posat el focus en el control administratiu als centres de jocs d’atzar, la corrupció esportiva, els arranjaments de partits, les consegüents apostes i el blanqueig de diners que comporten. Els experts han explicat, a través de casos reals, quins mètodes empren els delinqüents i com abordar investigacions complexes al voltant d’un tipus delictiu que, actualment, està en auge a escala global.

Un total de catorze policies andorrans i tres de la policia nacional espanyola han rebut la formació, que ha tingut lloc a les dependències del despatx central.

La policia ha reforçat les formacions relacionades amb el joc per tal de treballar en la prevenció de conductes il·lícites i protegir els operadors i usuaris.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play