menu Home
Andorra

Reunió de poble a Escaldes-Engordany amb el sector de la restauració i el comerç

Ràdio Valira | 10 de maig de 2023

Escaldes-Engordany.- El comú d’Escaldes-Engordany celebrarà el pròxim dijous 18 de maig la que serà la sisena reunió de poble que estarà centrada en la restauració i comerç. La trobada amb els empresaris d’aquest sector econòmic té l’objectiu de fer balanç de tot el que s’ha fet fins ara des de la corporació i valorar totes les iniciatives desenvolupades.

Alhora, la reunió de poble també servirà perquè des del teixit comercial i la restauració puguin fer arribar inquietuds, reflexions i intercanviar punts de vista amb l’equip comunal. De fet, la voluntat del comú és poder enfortir lligams amb els professionals del sector per tal que la parròquia esdevingui exemplar en aquests dos àmbits.

La reunió de poble tindrà lloc a la sala d’actes del comú a partir de les 11 hores i també hi poden assistir persones que no necessàriament estiguin vinculades amb els sectors protagonistes de la trobada.

ANA





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play