menu Home
Andorra

AV.- La 4a edició de L’hort solidari compta amb una vintena de pagesos i prop de 4.000 planters de verdures i hortalisses

Ràdio Valira | 8 de maig de 2023

Sant Julià de Lòria.- La quarta edició del projecte L’hort solidari, impulsat pel departament de Sostenibilitat del comú de Sant Julià de Lòria, compta amb la participació d’una vintena de pagesos i prop de 4.000 plantes de verdures i hortalisses per cultivar. Els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina, han entregat aquest dilluns els planters, donats per Tot Natura, als pagesos i, com a novetat, a un grup d’estudiants de la Universitat d’Andorra, qui han dut a terme una iniciativa solidària per cultivar productes i, de la mateixa manera que els agricultors, donar-los al Rebost Solidari de Càritas de Sant Julià perquè la gent que ho necessiti en pugui gaudir.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play