menu Home
Andorra

Obert el termini per presentar originals al Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu

Ràdio Valira | 21 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, acompanyada del president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, la directora general de RTVA, Imma Jiménez, i el director general del Diari d’Andorra, Ignasi de Planell, ha presentat aquest divendres la tercera edició del Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu. El certamen té com a objectiu principal reconèixer l’excel·lència en la feina periodística entorn de l’esport i homenatjar la figura del periodista Àlex Lliteras.

Tal com ha explicat Riva, el premi està dotat amb 5.000 euros aportats pel Govern, dels quals 4.000 euros són pel treball guanyador i 1.000 euros per l’accèssit. “Aquest guardó ens permet dues fites importants: reconèixer els treballs periodístics de qualitat i rellevants que s’han dut a terme l’últim any i, per l’altra banda rememorar la figura de l’Àlex Lliteras, figura cabdal del periodisme al país”, ha ressaltat Riva.

Tal com es recullen a les bases del premi que es publicaran al BOPA la setmana que ve, es poden presentar treballs publicats en premsa, ràdio, televisió i internet difosos durant l’any 2022 i fins al 31 de maig del 2023. Les publicacions han d’haver estat fetes en català. Amb la voluntat de facilitar la concurrència, les propostes s’han de lliurar de forma telemàtica a l’adreça electrònica premialexlliteras@govern.ad. El termini per presentar els treballs s’obrirà aquest proper dimecres 26 de maig i es tancarà el 16 de juliol del 2023. L’hora límit serà les 14:30 h.

Es poden presentar reportatges de premsa, ràdio, televisió o difosos per internet. Pel que fa a la premsa, cal presentar un original de la publicació de qualitat excel·lent en format PDF. Quant a ràdio i televisió, els treballs s’han d’enviar en qualsevol format digital a l’adreça electrònica facilitada, i s’han d’acompanyar del certificat d’emissió corresponent signat per la direcció de l’emissora. En el cas d’una sèrie, l’autor haurà d’escollir-ne un sol capítol.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play