menu Home
AndorraSocietat

Ferida una conductora després de patir un accident

Ràdio Valira | 12 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- La conductora d’un vehicle ha resultat ferida aquest dimarts després de patir un accident de trànsit a Andorra la Vella. Segons han informat des de la policia, els fets han tingut lloc als volts de les 11.30 hores a l’avinguda d’Enclar, a l’altura del camp on s’efectuen els exàmens de conduir, i s’hi han vist implicats dos vehicles amb matrícula andorrana, un Mitsubishi Pajero i un Volkswagen Golf, la conductora del qual, resident de 46 anys, ha estat traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb contusions.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play