menu Home
AndorraSocietat

Reobertura de la mina de Llorts durant la Setmana Santa

Ràdio Valira | 6 d'abril de 2023

Ordino.- La mina de Llorts reobre del divendres 7 al diumenge 9 d’abril per ampliar l’oferta turística a la parròquia durant les vacances de Pasqua. Les visites guiades s’ofereixen cada mitja hora, entre les 9.30 i les 17.30 hores ininterrompudament, amb l’última visita a les 17 hores. Per accedir a la mina, és imprescindible fer la reserva prèvia en línia des del web www.visitordino.com. Com a novetat, el diumenge a les 12 i a les 16 hores s’ha organitzat dues visites complementàries a les escultures monumentals, fruits del Simposi d’escultura a la Ruta del Ferro, itinerari cultural reconegut pel Consell d’Europa.

L’equipament cultural que recupera part de la història de la siderúrgia a la parròquia i a les valls d’Andorra, és un dels llocs més visitats d’Ordino. La visita a la mina permet descobrir una de les activitats econòmiques més importants del Principat, des del segle XVII fins al segle XIX.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play