menu Home
AndorraSocietat

Andorra Telecom tallarà la fibra òptica a la Vall Central la matinada del 28 de març

Ràdio Valira | 27 de març de 2023

Andorra la Vella.- Andorra Telecom ha anunciat, a través dels mitjans socials, que el servei de la fibra òptica a la Vall Central es veurà afectat pels treballs de manteniment de la xarxa que han d’efectuar en diverses zones d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, entre la una i les set del matí del dimarts 28 de març. La companyia ha indicat que s’efectuaran dos talls de màxim 30 minuts de la línia de telèfon, internet i televisió i l’objectiu és que els serveis tornin a funcionar amb normalitat un cop finalitzats els treballs.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play