menu Home
AndorraGeneral

La Cadena Pirenaica està a la Fira B-Travel 2023, el Saló del Turisme de Barcelona

Ràdio Valira | 22 de març de 2023

Aquest cap de setmana es celebra la cita més important del sector del turisme a Catalunya, la fira B-Travel de Barcelona, i la Cadena Pirenaica ha preparat un gran desplegament per donar a conèixer els nostres mitjans i per apropar a l’audiència tot allò que passi durant l’esdeveniment. 

Les estrelles i l’equip de les nostres emissores viatjaran a B-Travel, des d’on transmetrem l’última hora amb els alicients i les novetats que hi presentin els expositors. Sergi Mas hi durà el programa La Vida, l’estrena multiplataforma del 2023, i entrevistarà els protagonistes de la fira, perquè tots coneguem el que val més la pena tenir en compte, ara que estem rumiant les destinacions de les nostres vacances. Els segments que enregistri es podran veure i escoltar a les edicions de la setmana vinent del seu programa.

A més, aquest divendres al llarg de tot el dia a Ràdio Valira i a R7P-RAC1 connectarem amb B-Travel dins de L’Informatiu i del Passeu Sense Trucar. Oferim continguts en directe que ens traslladaran al recinte de Fira de Montjuïc com si fóssim uns visitants més del saló. 

Vols saber quina és l’oferta turística més interessant de prop i de lluny de casa? Vols que se t’ocorrin idees per muntar les teves escapades i viatges? Llavors, no et perdis els espais de Cadena Pirenaica dedicats a B-Travel. Tant a la ràdio, com a les xarxes i a la web, trobaràs la informació més puntual i atractiva d’aquest àmbit.

Visita l’estand de Cadena Pirenaica a B-Travel

Estarem encantats de saludar-te quan ens visitis a l’estand de Cadena Pirenaica a la fira B-Travel. Localitza’ns a l’estand D137, al pavelló 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Durant els tres dies de l’esdeveniment, farem d’ambaixadors informals del Principat d’Andorra, presentant al públic del saló l’oferta mediàtica del grup: les emissores de ràdio líders al país, així com els serveis de comunicació corporativa, de RRPP i els mitjans de televisió i digitals que arriben arreu del Pirineu.

I de forma molt destacada, ja que B-Travel és la fira del turisme, donarem a conèixer la revista Sortida, el mitjà turístic gratuït amb més difusió de tota Catalunya i Andorra.

Sortida arriba cada dos mesos a més de 300 municipis i parròquies, amb una pila de recomanacions i novetats que valen la pena, pensades per a tothom que vol sortir de casa i fugir de la rutina tot gaudint de propostes originals. La publicació celebra al 2023 els seus 10 anys de vida, una efemèride que la consolida com un dels suports imprescindibles per a tot el sector del turisme del nostre territori.

La temporada viatgera es posa en moviment a Barcelona aquests dies 24, 25 i 26 de març. Segueix la fira B-Travel amb la Cadena Pirenaica.





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play