menu Home
AndorraSocietat

Detinguts un home i una dona per agredir-se mútuament

Ràdio Valira | 3 de març de 2023

Andorra la Vella.- La policia va detenir la matinada de dijous a Andorra la Vella un home i una dona, residents de 66 i 41 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir-se mútuament al seu domicili.

Els agents també van arrestar dimecres un altre home, resident de 40 anys, que tenia una ordre de recerca per lesions i per un furt d’un valor menor a 600 euros.

Aquesta setmana la policia ha detingut, a més, a Canillo un no resident de 34 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobediència i resistència greu als agents, i contra l’honor, per injúries. Els fets van tenir lloc quan els policies van haver d’intervenir a un hotel de la parròquia perquè un client, que es trobava en estat d’embriaguesa, s’estava mostrant agressiu amb els empleats de l’establiment. Quan els agents el van controlar, l’home va reaccionar de manera desproporcionada.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, la policia ha detingut els darrers dies un home, resident de 60 anys, per positiu en tòxics al volant i consum de cocaïna; i un altre, també resident i de 41 anys, amb una taxa d’1,05. Aquest últim conduïa fent ziga-zagues per la CG2.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play