menu Home
General

El cor de la Costa Daurada arriba a Andorra aquest cap de setmana

Ràdio Valira | 1 de març de 2023
Oi que ja tens ganes de canviar d’aires? Si estàs buscant l’escalfor, et proposem fer plans: gaudir de les platges, el modernisme, el vermut, de divertir-te en família… Prepara’t, perquè aquest cap de setmana ens visiten els municipis de Reus, Cambrils, Vila-Seca La Pineda Platja i Salou. No et perdis els estands que muntaran a Illa Carlemany i a les pistes de Pal-Arinsal. Et convidaran a prendre un vermut, mentre deixes que els menuts s’ho passin d’allò més bé amb l’animació infantil, i tots plegats us endureu un gran record, fent-vos una foto al photocall. Apropa’t a l’estand de Reus, Cambrils, Vila-Seca La Pineda Platja i Salou i demana informació per als teus plans de vacances aquest 2023. Et deixem aquí els horaris de les activitats d’aquest cap de setmana:  

A Illa Carlemany. Divendres i dissabte de 18 a 21h.

A Pal-Arinsal. Dissabte i diumenge de 11.30 a 13.30h.


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play