menu Home
Andorra

Tres homes detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat sexual

Ràdio Valira | 21 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- La policia va detenir la matinada de dilluns en les proximitats d’un local d’oci nocturn de Ransol tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat sexual. Es tracta de dos residents de 30 i 49 anys, i un no resident de 24.

Dos d’ells haurien intentat introduir una turista contra la seva voluntat en una furgoneta, que conduïa el tercer. La dona i la seva parella els havien conegut en un altre local una estona abans. Els dos arrestats l’haurien assetjada, fet que hauria provocat un altercat entre les dues parts. En intentar marxar del lloc, els detinguts haurien seguit la dona amb el vehicle i, en aturar-se, haurien intentat introduir-la a l’interior. Un testimoni és qui va avisar la policia, que va interceptar la furgoneta i va arrestar els individus. El conductor del vehicle també va ser detingut per donar positiu en alcoholèmia amb una taxa d’1,16.

Dos dels arrestats van passar a disposició judicial dilluns al vespre i l’altre va ser alliberat.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play