menu Home
Andorra

AV.- Andorra la Vella té sobre la taula dos projectes per construir uns 80 pisos a preu regulat

Ràdio Valira | 19 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- El comú d’Andorra la Vella té sobre la taula dos projectes per a la construcció de dos edificis d’habitatges a la parròquia que es poden destinar a pisos a preu regulat. Un es bastiria en una parcel·la que el comú obtindrà al carrer Mestre Xavier Plana i l’altre al Cedre, en un edifici també propietat del comú. Tal com ha explicat la cònsol major, Conxita Marsol “en dos o tres anys” la parròquia podria comptar amb uns “80-90” habitatges a preu reduït. La majoria vol posar fil a l’agulla per plasmar aquests projectes de manera immediata i una de les qüestions que es vol resoldre és si aquests habitatges es concessionaran o serà el comú qui els construirà directament. Marsol ha destacat que el comú podria assumir les dues construccions, si bé els agradaria que es poguessin concessionar.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play