menu Home
AndorraEsports

La cursa Sant Silvestre 2022 recupera el format habitual després de la pandèmia

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2022

Sant Julià de Lòria.- La cursa Sant Silvestre 2022 tornarà a disputar-se després de tres anys amb el format habitual i recuperarà així la distància de les curses júnior i absoluta amb sortida i arribada a la plaça de la Germandat, arribant com a punt més llunyà fins a la rotonda del centre comercial River. Una altra novetat és que enguany se celebra la trentena edició i per aquest motiu s’oferirà als participants xocolata calenta a la fi de la prova.

En l’edició de l’any passat es va instaurar un caràcter més lúdic i popular i menys competitiu que enguany també es mantindrà, segons ha explicat el cap del servei d’Activitats Esportives, Ramon Ibarz. També es recupera la cerimònia de lliurament de premis i es manté com sempre el guardó a la millor disfressa i el sorteig amb els articles cedits pels col·laboradors.

La cursa arribarà poques setmanes després que Sant Julià de Lòria hagi estat reconeguda com a Vila europea de l’esport per a ciutats de menys de 25.000 habitants. En aquest sentit, el cònsol major, Josep Majoral, ha destacat que “estem molt contents perquè serà el primer acte que fem després del reconeixement que hem rebut i crec que serà tot un èxit amb molta participació”.

La Sant Silvestre 2022 tindrà lloc el 30 de desembre a partir de les nou de la nit per a categoria ‘baby’ i les deu per als júniors i els participants de l’absoluta. Les places són limitades i les inscripcions es poden formalitzar a la web www.santsilvestresantjuliadeloria.com al preu de quatre euros i de forma presencial a LAUesport per un euro més. Part de la recaptació anirà destinada a Càritas parroquial.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play