menu Home
Andorra

AV.- Sant Julià de Lòria destinarà uns 250.000 euros al segon procés participatiu per embellir el nucli urbà

Ràdio Valira | 15 de novembre de 2022

Sant Julià de Lòria.- ‘Ajuda’ns a embellir el nucli urbà’ és el títol que el comú de Sant Julià de Lòria ha escollit per presentar el segon procés participatiu de la parròquia, un projecte que, segons ha apuntat el cònsol major lauredià, Josep Majoral, “és bastant més ambiciós” que el primer i que té com a objectiu escoltar les opinions de la ciutadania per canviar la imatge del poble. Malgrat que els resultats que s’extreguin del procés seran els que determinaran la inversió que caldrà fer, el cònsol ha anunciat que en el pressupost que s’haurà d’aprovar abans de finals d’any la partida reservada per a aquesta finalitat és d’uns 250.000 euros.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play