menu Home
AndorraEsports

Lezkano: ‘Estem en l’inici de la temporada, és massa d’hora per avaluar i jutjar’

Ingrid Monreal | 5 d'octubre de 2024

El MoraBanc Andorra viatja aquest dissabte a Vitòria per enfrontar-se al Baskonia al Fernando Buesa Arena, en el que serà un partit complicat per als tricolors. Tot i la derrota a casa en la primera jornada de la Lliga Endesa contra el Dreamland Gran Canaria, l’entrenador Natxo Lezkano manté la calma i assegura que un resultat no significa res en aquest punt inicial de la temporada.

“Tenim 34 jornades al davant, si ara ens posem a pensar en la derrota i els errors de cada jugador… Estem en l’inici de la temporada, venim de fer una molt bona pretemporada, és massa d’hora per avaluar i jutjar” ha declarat el ‘coach’. Una valoració molt similar a la que va fer en roda de premsa postpartit on, a més, va afegir que “hi ha molta expectació en nosaltres”.

El rival de dissabte, el Baskonia de Pablo Laso, serà un altre repte d’alt nivell, ja que l’equip basc és conegut per la seva intensitat física i la seva capacitat de desplegar un joc ràpid. En aquest sentit Lezkano ha assenyalat la necessitat de mantenir el nivell físic i de frenar el contraatac del Baskonia per evitar cistelles fàcils. “Totes les pistes són complicades, però quan t’enfrontes amb equips d’altíssim nivell d’Eurolliga, la cosa es complica” ha valorat el de Portugalete. A més, el club ha preparat tot un autèntic espectacle per al debut de la temporada a Vitòria i esperen poder oferir-lo ells també.

A més, Lezkano ha subratllat la importància de millorar en aspectes com el rebot, el joc sense pilota i les situacions de defensa individual, per tal de plantar cara a un Baskonia que, malgrat la seva recent derrota contra la Laguna Tenerife, no serà un rival fàcil.

En l’àmbit de les lesions, una bona notícia per al MoraBanc Andorra és la progressiva recuperació del base Rafa Luz, qui ja ha tornat als entrenaments després de superar una lesió al soli de la cama esquerra que l’ha mantingut apartat durant tres setmanes. “Ho està fent bé i estem avaluant la seva progressió” ha conclòs.

Així doncs, el partit d’avui a les 18.00 hores de la tarda contra el Baskonia es preveu intens i amb molta expectació, en un ambient que l’equip local ha preparat com un gran espectacle per al debut de la temporada a casa.

Written by Ingrid Monreal


  • Ara en directe
  • PROPERAMENT



  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play