menu Home
AndorraEsports

Verdú finalment descarta competir a Sölden

Ingrid Monreal | 25 d'octubre de 2024

L’esquiador andorrà Joan Verdú ha decidit no participar en la primera prova de la Copa del Món de gegant a Sölden que tindrà lloc aquest diumenge. Verdú, que havia arribat a Val Senales amb l’equip per explorar les seves opcions de competició, ha triat no forçar el seu genoll lesionat després de les proves realitzades recentment.

Així doncs, a partir d’ara, Verdú gaudirà d’un mes de descans abans de la pròxima competició, cosa que li permetrà consolidar la seva recuperació i arribar en les millors condicions per afrontar la resta de la temporada.

Segons el pla de preparació establert, s’havia programat una sessió de reconeixement de pistes per aquest divendres i una altra de “warm up” per dissabte, per valorar les sensacions de l’esquiador abans de confirmar la seva participació a Sölden. Tot i que Verdú ha mostrat una evolució positiva en les últimes setmanes, tant el tècnic Juan Lago com el fisioterapeuta de l’equip, Pol Ferrer, han coincidit que competir ara podria comprometre la seva recuperació.

Amb aquesta decisió, l’equip prioritza la salut de l’esquiador i busca una recuperació completa que asseguri el seu rendiment en futurs esdeveniments de la Copa del Món.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play