menu Home
AndorraGeneral

Talls de circulació i canvis en la mobilitat a la part històrica d’Escaldes-Engordany

Ingrid Monreal | 25 d'octubre de 2024

El comú d’Escaldes-Engordany avança amb les obres de la part històrica de la parròquia. És per això que, a partir de dilluns, hi haurà canvis de circulació a la part alta de la parròquia, per tal que es puguin dur a terme els treballs de pavimentació a l’encreuament de l’avinguda de les Escoles amb l’avinguda Carlemany.

Així, doncs, l’avinguda de les Escoles quedarà tallada en el tram comprés entre el carrer Santa Anna i el carrer del Picó mentre durin els treballs, que es preveu que puguin estar acabats en un mes aproximadament. Alhora, el tall provocat per aquestes obres obliga a fer canvis de circulació. Així, el carrer de l’Obac i el carrer Mossèn Guillem Adellach canviaran de sentit i s’hi podrà circular només en sentit pujada.

Paral·lelament també s’estan duent a terme els treballs d’embelliment del pont de la Tosca, que consisteixen en amagar els tubs de l’aigua termal i millorar-ne la visibilitat i l’accés. Per poder fer aquests treballs, el dilluns 28 i el dimecres 30 d’octubre de les 9.00 hores del matí i fins a les 20.00 hores del vespre es tallarà l’aigua termal a la zona del Barri. Les tasques, a part de refer la instal·lació de l’aigua termal i amagar els tubs, inclouen la pavimentació, posar el granit, posar una barana i refer l’escala, per tal que l’entorn quedi integrat amb el paisatge.

També per donar resposta a la mobilitat a causa dels treballs que s’estan fent a la zona alta de la parròquia, a partir del dimecres 30 d’octubre, el carrer Josep Viladomat serà només de sentit baixada en el tram compromès entre avinguda de les Escoles i el carrer de la Constitució.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play