menu Home
AndorraEsports

La Selecció femenina arrenca amb triomf contra Gibraltar (1-4)

Ingrid Monreal | 24 d'octubre de 2024

La Selecció femenina absoluta d’Andorra ha iniciat amb força el doble enfrontament amistós contra Gibraltar, guanyant el primer duel per un clar 1-4. Aquesta victòria marca el primer triomf de l’entrenador Albert Panadero al capdavant de l’equip. Les andorranes han ofert una gran actuació tant en defensa com en atac, aconseguint imposar-se en gairebé tot el partit malgrat alguns moments de baixada.

Tere Morató, una de les referents de l’equip, ha brillat amb dos gols. El primer ha arribat ràpidament, al minut 7, mentre que el segon ha estat al minut 44 amb un xut similar al primer. Un minut després Maria Ruzafa ha culminat una gran carrera des del mig del camp per fer el 0-3.

Tot i que Gibraltar ha intentat retallar distàncies a la segona part, aconseguint un gol al minut 78 gràcies a Viagas, Andorra ha mantingut el control. Finalment, Clàudia Plaja ha estat l’encarregada de segellar el 1-4 definitiu.

Amb aquesta victòria, l’equip andorrà i el seu entrenador buscaran tancar el doble enfrontament amb un altre triomf aquest dissabte a les 11 hores, en el segon amistós contra Gibraltar.