menu Home
AndorraEsports

Marc Vidal rescindeix la vinculació amb l’FCA

Ingrid Monreal | 9 de juliol de 2024

També rescindeix la seva vinculació amb el club el porter Marc Vidal qui ha arribat a un acord amb l’entitat tricolor. D’aquesta manera, el porter finalitza la seva etapa al Principat per emprendre nous camins, concretament al Celta Fortuna, l’equip filial del Celta de Vigo.

El porter de Vila-real va fitxar pels tricolors fa dues temporades, tot i que aquest darrer curs ha jugat cedit al filial del Barça, on ha jugat de titular en 25 partits amb un equip que va disputar la darrera ronda de la promoció d’ascens per pujar de categoria.

Pel que fa a les files tricolors, la temporada 2022-2023, Vidal va jugar sis partits de lliga, dos de Copa del Rei i un de Copa Catalunya.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play