menu Home
AndorraPólitica

Escalé sobre la llei òmnibus, “Son passes en la bona direcció, però arriba tard”

Ingrid Monreal | 9 de juliol de 2024

Arran d’aquest anunci, des del principal grup de l’oposició, Cerni Escalé ha declarat als micròfons d’aquesta casa que s’està donant una reacció natural del mercat, desprès que Govern hagi anunciat el projecte de la llei òmnibus abans de fer-lo vigent.

 

 

D’aquesta manera, Concòrdia insta al Govern a actuar i a fer-ho de la forma més àgil possible. Així, Escalé ha sentenciat que la llei que va ben encaminada, però que està incompleta i arriba tard en la situació de crisi que viu el país.

 

 

Així doncs, des de la formació demanen a banda de les propostes que recull la llei, Govern també incrementi l’impost de transmissions patrimonials i el preu a pagar quan hi ha dues transmissions immobiliàries, com en els casos d’especulació.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play