menu Home
AndorraEsports

Setena posició per Maïssane Poulain al Campionat d’Aragó d’Escalada en Bloc

Ingrid Monreal | 8 de juliol de 2024

Maïssane Poulain, ha acabat en una magnífica setena posició i en Pol Sargatal, en desena, de la categoria absoluta en el Campionat d’Aragó d’Escalada en Bloc que s’ha disputat aquest cap de setmana a Jaca, i que forma part del 4º Open Indoor-wall.

També han assolit molt bons resultats, en categoria sub 14, els joves escaladors de la FAM, Janna March ha quedat en 8a posició; Judith Esteban en 9a; Ona Fernández que ha estat 13a; mentre que en categoria masculina, Jan Majoral ha assolit l’11a posició.

El Campionat d’Aragó d’Escalada en Bloc ha comptat amb blocs específics, segons el reglament, mentre que l’organització d’Indoor-wall Jaca ha ofert als inscrits en la modalitat open i amateur fins a 50 blocs de diversos graus de dificultat.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play