menu Home
AndorraEconomiaGeneral

L’ampliació de la Fira del vehicle d’ocasió al nou vial causa una bona afluència de visitants

Ingrid Monreal | 17 de juny de 2024

La que també ha estat un èxit, ha estat la 6èna edició de la Fira del vehicle d’ocasió de Sant Julià de Lòria. I un dels factors claus d’aquest èxit, ha estat l’ampliació d’espais que van demanar els mateixos comerciants i que entre d’altres, ha ocupat el nou vial, fet que ha facilitat l’afluència de visitants.

“En general, la gent busca bons preus en cotxes que estiguin bé, que no siguin molt antics, amb matriculacions recents i amb bons descomptes” ha analitzat Judith López, consellera de Turisme de la parròquia; afegint que els venedors han ajudat molt amb una oferta competitiva. Així doncs, un model amb bona venda i que sempre atreu als compradors ha estat el Mini.

Així doncs, amb més concessionaris i més vehicles, passant dels 150 als 250, la cerca d’espai era una qüestió prioritària en l’organització de la fira d’enguany. Tot i que en general s’ha vist una mica menys de gent, les vendes s’han mantingut i els concessionaris en fan una valoració positiva. Segons ha explicat López, on s’ha vist més moviment ha estat a la zona d’oci: “Una mica menys de gent en general, però les xifres de vendes s’han mantingut i pels concessionaris la lectura és molt positiva, volen repetir l’any que ve” ha revelat López.

Des del comú valoren molt positivament la compravenda de vehicles de segona mà, que enguany s’ha situat en una cinquantena; una oportunitat que creuen que espera molta gent i a la que els venedors hi han contribuït amb una oferta competitiva.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play