menu Home
AndorraGeneralSocietat

Les instal·lacions d’energies renovables s’obren a la ciutadania per la Setmana europea d’energia sostenible

Ingrid Monreal | 14 de juny de 2024

En el marc de la Setmana europea de l’energia sostenible, amb la col·laboració de FEDA i Andorra Sostenible, l’executiu ha obert aquesta setmana un cop més, el conjunt d’instal·lacions que produeixen energia renovable, per tal que la ciutadania pugui conèixer el seu funcionament en primera persona.

La iniciativa, tal i com explica Katia Vilana, coordinadora del MW museu de l’electricitat, té com a objectiu apropar les diferents tecnologies existents i obrir al públic instal·lacions com les fotovoltaiques, així com les possibilitats d’autoconsum.

El programa d’activitats, que es va iniciar aquest dimarts, ha comptat amb visites a les diferents instal·lacions de FEDA així com jocs d’escapada sobre el canvi climàtic, i acabarà demà dissabte, amb una visita al camí hidroelèctric d’Engolasters, i un taller infantil de 16h a 17h de la tarda. Com explica Vilana, l’activitat es va crear per a les escoles per tal d’aprendre a través del joc com funcionen les energies renovables; i ara el que han fet és “adaptar-lo a un públic familiar perquè es pugui fer al museu”.

Val a dir que la participació és gratuïta però cal fer reserva prèvia enviant un correu a: fedacultura@feda.ad o bé trucant al Museu al número 739 111.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play