menu Home
AndorraGeneral

ALDI endarrereix fins al 10 de juliol l’obertura a la Seu d’Urgell

Ingrid Monreal | 14 de juny de 2024

La inauguració del nou establiment de la cadena de supermercats ALDI a la Seu d’Urgell tindrà lloc, finalment, el pròxim 10 de juliol i no el 18 de juny tal com estava previst. Aquest canvi de data, informen des de l’empresa, “respon a una sèrie de millores que facilitaran el millor servei als futurs clients de l’establiment ALDI de la Seu d’Urgell”.

L’alcalde urgellenc, Joan Barrera, ja havia anunciat que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell no autoritzava l’obertura del nou supermercat de la cadena Aldi si prèviament no s’havia fet el tràmit de recepció de les obres d’urbanització; assenyalant que el recinte comercial, ubicat a l’entrada est de la ciutat, no podria obrir aquesta setmana entrant si no havia completat aquesta passa imprescindible per a l’estrena de qualsevol equipament d’aquestes característiques: “Només obriràn si compleixen tots els requisits marcats per l’oficina tècnica”.

També en relació a l’obertura d’aquest supermercat i d’un altre de la cadena Bon Preu-Esclat d’aquí unes setmanes, Barrera s’ha referit a la instal·lació de marquesines a pocs metres. I ha afegit que la connexió anirà a càrrec exclusivament dels supermercats i que, per tant, no comportarà cap despesa per a l’Ajuntament. El que faràn és encarregar un informe jurídic a un bufet d’advocats “per tal de mirar la manera de poder revertir aquesta línia d’autobusos, que al final el que provoca és que la gent faciliti l’accés a aquests centres comercials que estàn molt lluny del nostre model que és el comerç a l’interior de la Seu”.

Tal i com apuntava Barrera, la corporació ha encarregat un estudi jurídic per determinar si es pot revocar aquest requisit, i evitar que es faciliti el trasllat als possibles clients fins aquests establiments que s’ubiquen fora del nucli urbà.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play