menu Home
AndorraEsports

L’FCA entra a la recta final sota pressió

Ingrid Monreal | 17 de maig de 2024

El Futbol club Andorra juga demà contra el Burgos, un dels tres darrers partits d’aquesta temporada de la Lliga Hypermotion. Queden doncs, només 9 punts en joc, i ara mateix l’Andorra és cuer de la classificació amb 37 punts, i comparteixen amb ell les places de descens, el Vila-real B i l’Alcorcón.

Sens dubte aquesta posició comporta molta pressió a la plantilla. El tècnic, Ferran Costa, ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit, que aquesta setmana els jugadors s’han hagut d’esforçar per aixecar la moral, desprès de “fer un gran esforç per tornar a lluitar en els partits i obtenint menys del que sentim que mereixíem”.

Com totes les últimes cites, la de demà és força important, perquè en cas de perdre i independent del resultat que assoleixin els altres equips de la zona baixa, els tricolors tornarien a Primera RFEF. En cas d’empatar o guanyar, ja hi intervenen les matemàtiques i tot depèn de com acabin els partits els companys de classificació. Per l’entrenador, ja no és una qüestió de creure en les possibilitats, sinó en els principis i en la feina personal de cada jugador “per estar a l’alçada de l’escut que portem i de la nostra responsabilitat com a professionals”.

El partit contra el Burgos començarà a les 14h a l’Estadi Nacional.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play