menu Home
AndorraEsports

Xerrada d’Albert Llovera sobre la seva experiència al Dakar 2024

Ingrid Monreal | 16 de maig de 2024

El pilot de ral·lis Albert Llovera oferirà aquesta tarda una xerrada i posterior col·loqui per explicar la seva participació al Dakar 2024, on va arribar a assolir la 17a posició en la categoria de camions, així com les experiències viscudes a l’Aràbia Saudita en una de les cites del motor més exigents del món.

Llovera estarà acompanyat de la seva neboda, Margot Llobera, qui també va formar part de l’equip amb el qual va completar la seva cinquena participació en aquesta competició. L’acte, que porta per títol ‘Arribada Dakar 2024’ començarà a les 19h de la tarda, a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna.

Val a dir que el comú d’Andorra la Vella patrocina Albert Llovera des del 2018. El pilot és un dels residents a la parròquia amb més projecció exterior i, a més de participar en proves esportives de renom internacional; és ambaixador d’Unicef, i està implicat en nombrosos projectes destinats a facilitar el dia a dia a aquelles persones que pateixen mobilitat reduïda.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play