menu Home
AndorraCultura

“La vida en Tiempos de guerra”, el nou llibre de David Castillo que compta amb entrevista a Zelenski

Ingrid Monreal | 16 de maig de 2024

Després d’estrenar l’any passat la seva primera novel·la “As de Corazones”, l’escriptor andorrà, David Castillo, presenta ara “La vida en Tiempos de guerra”; un llibre únic a Europa que pretén posar a l’abast de tot el món la realitat del conflicte a Ucraïna, explicat per aquells que l’estan vivint en primera persona.

El mateix autor ha explicat que l’obra, a més de comptar amb l’entrevista del president Volodímir Zelenski, inclou 25 testimonis punyents que expliquen el què estan vivint des de l’inici del conflicte, “per donar veu al que és la vida en temps de guerra”.

Amb tot, Castillo ha posat en relleu que l’obra no pretén ser un llibre de política, sinó un text objectiu narrat per testimonis que viuen la realitat d’aquest conflicte en pròpia pell, “un llibre de persones”.

Explica que l’obra ha estat fruit de molts mesos de treball, constància i recerca en els quals ha intentat recopilar històries molt diverses, i que transcriure-les ha estat una tasca molt complicada, sobretot per la duresa dels testimonis recollits.

El treball culmina amb una entrevista en exclusiva amb el president ucraïnès, Volodímir Zelenski; que Castillo descriu com un home “irremediablement demacrat”, tot i que va ser una entrevista “complicada pero sincera, que va anar més a la vessant personal que no pas política”.

Castillo presentarà i signarà “La vida en Tiempos de Guerra”, el pròxim dijous 30 de maig a les 18:30h de la tarda al Fòrum de la FNAC de Pyrenees.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play