menu Home
AndorraPólitica

El PS demana informació sobre el centre cultural que s’ubicarà al Node

Ingrid Monreal | 15 de maig de 2024

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata qüestiona a l’Executiu, sobre el nou centre cultural que s’ha previst ubicar a l’edifici Node d’Andorra Telecom, que s’està construint a Andorra la Vella. I amb aquest objectiu, ha entrat una demanda d’informació a Sindicatura.

Ho ha fet la presidenta suplent del Grup parlamentari, Susanna Vela, que a més de poder disposar de tota la documentació arquitectònica, pressupostària i tècnica, vol saber “quin és el projecte real per aquest espai, el pressupost, quin tipus d’accions culturals s’hi faràn i els metres quadrats de l’edifici”.

En el context de la demanda, la consellera general recorda que va ser a finals de l’any 2021 quan es va donar a conèixer que el nou centre tindria una sala immersiva; un espai inspirat en l’ideal Centre d’Arts digitals que hi ha al Poble Nou de Barcelona.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play