menu Home
AndorraSalut

Ambulàncies Valira, adjudicatària del transport sanitari no medicalitzat

Ingrid Monreal | 14 de maig de 2024

Ambulàncies Valira, S.L., és l’adjudicatària del transport sanitari no medicalitzat. Així ho ha decidit el consell directiu del SAAS, argumentant que segons l’informe elaborat per la comissió de control i avaluació tècnica, Ambulàncies Valira, ha obtingut la major puntuació global i per aquest fet n’ha esdevingut l’adjudicatària.

La valoració de les ofertes s’ha dut a terme seguint els criteris establerts en el plec de bases, valorant-se sobre 30 punts els criteris qualitatius com són la valoració tècnica, l’experiència i altres millores, i, d’altra banda, els criteris quantitatius que inclouen l’oferta econòmica i el termini d’implantació sobre 70 punts.

L’adjudicació es publicarà al BOPA del 22 de maig i l’endemà ja es farà efectiu el compromís per a l’execució del servei.

Recordem que el 8 de febrer, l’anterior concessionària va renunciar al contracte que hi havia vigent, motiu pel qual es va haver de convocar un nou concurs.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play