menu Home
AndorraEsports

Una pallissa per acomiadar la temporada

Ingrid Monreal | 13 de maig de 2024

El Mora Banc Andorra ha tombat aquest diumenge per 99 a 71 a tot un València Bàsket, en un partit que ha estat rodó des del principi fins al final. I amb aquesta gran victòria a casa, ha posat el punt i final a una temporal de bojos. En res ha quedat el cansament del viatge a Lugo i el no haver tingut temps ni de fer un sol entrenament. L’empenta de l’afició i el bon joc dels nostres, ha portat als tricolors ha acabar onzens de la classificació en la primera temporada del seu retorn a la lliga Endesa.

El tècnic, Natxo Lezkano, ha valorat el partit com “molt millor del que ens esperavem, amb molt bona defensa i sabent el que fèiem”, amb un “tercer quart espectacular”.

A partir del tercer quart, el partit ja estava decidit. I és que des de l’inici el MoraBanc ha anat erosionant a un dels equips més físics de la lliga, entre d’altres, gràcies a una gran actuació de Jean Montero, que ha arribat a marcat 18 punts en cinc minuts.

Per Lezkano, aquesta ha estat la millor manera de posar punt i final a la temporada, i espera que “això continui la temporada vinent”. Amb el resultat d’aquest diumenge, els tricolors han sumat la 13èna victòria de la temporada; victòria que com dèiem els deixa onzens a la classificació i obra la porta al seu possible retorn a Europa el curs vinent.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play