menu Home
AndorraGeneral

Les sessions informatives sobre l’Acord d’Associació arriben a Escaldes-Engordany

Ingrid Monreal | 13 de maig de 2024

Aquest dilluns es reprenen les sessions informatives adreçades a la ciutadania al voltant de l’Acord d’Associació amb la Unió Europea. És el torn d’Escaldes Engordany i la trobada se celebrarà a la sala d’actes del Comú de la parròquia, a les 20h del vespre.

Recordem que tots aquells que vulguin plantejar els seus dubtes, ho poden fer de manera presencial, o bé anticipadament al número de whatsapp 637.400. Per aquells que no hi puguin assistir, totes les sessions es poden seguir en directe a través del canal de Youtube “Andorra-Unió Europea”.

La propera reunió de poble, serà dimecres dia 15, al Teatre de les Fontetes de la Massana, i seguirà Sant Julià de Lòria, dimecres de la setmana vinent, dia 22. Les trobades s’allargaran fins l’onze de juny, quan s’ha previst fer l’última a Andorra la Vella.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play