menu Home
AndorraEsports

S’esfumen les opcions de salvació per l’FCA

Ingrid Monreal | 12 de maig de 2024

Qui no ha tingut sort aquest cap de setmana ha estat el Futbol Club Andorra, que dissabte va caure amb contundència per 5 a 2 al Molinón, davant l’Sporting. Amb aquesta derrota, els tricolors han vist com s’esfumaven gairebé totes les opcions de salvació. I és que segons manifestava el tècnic, Ferran Costa, han donat massa facilitats a l’Sporting, que ho ha sabut aprofitar i ha deixat sense efecte les dues dianes d’Iván Gil.

Els nostres han entrat al camp amb personalitat, però a la mitja hora de joc, els asturians ja s’havien fet amb el partit, gràcies a dues accions a pilota aturada. Tot i que encara no és matemàtic, aquesta derrota deixa l’equip tricolor a punt del descens a Primera RFEF.

La propera cita serà aquest dissabte a l’Estadi Nacional, quan s’enfrontarà al Burgos.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play