menu Home
AndorraSocietat

Trobada entre docents per compartir experiències sobre igualtat de gènere

Ingrid Monreal | 9 de maig de 2024

Aquest dimecres s’ha celebrat la primera Jornada educativa per a la igualtat de gènere, on docents dels tres sistemes educatius del país, han pogut intercanviar experiències i bones pràctiques en aquest àmbit.

L’acte, que ha tingut lloc al centre de congressos d’Andorra la Vella, ha girat al voltant de diferents ponències en què els docents –tots ells referents d’igualtat del seu centre–, acompanyats d’alguns dels seus alumnes, han exposat projectes treballats a les aules en pro de la igualtat de gènere.

En declaracions a la premsa, la secretària d’Estat d’Igualtat, Mariona Cadena, ha posat en relleu la importància dels professionals de l’educació, ja que són els que estan dia a dia a les aules, fomentant la igualtat i la prevenció contra la violència de gènere. En definitiva, posant l’educació com a pilar fonamental per a l’assoliment d’una societat més justa i igualitària.

La jornada s’ha tancat amb la projecció del reportatge ‘La conquête de l’espace’; un reportatge impulsat per Nicole Abar, exfutbolista internacional francesa, ex-entrenadora i consellera tècnica de la federació de futbol del seu país. Abar és una figura de referència a França com a activista i defensora dels drets de les dones en l’esport.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play