menu Home
AndorraCulturaSocietat

El jovent s’apunta a la moda de les compres de 2a mà

Ingrid Monreal | 6 de maig de 2024

Cada vegada més el jovent s’afegeix a la moda de les compres de segona mà. Segons la consellera de turisme del Comú de la Massana, Mònica Solé, aquesta ha estat una de les notes destacades de la segona edició del Vide Dressing que s’ha celebrat aquest cap de setmana.

I és que aquest diumenge, coincidint amb el Dia de la mare, hi ha hagut molts joves que han anat al mercat buscant alguna peça especial per regalar a les seves mares, i segons el pressupost, han pogut trobar tota mena de regals, des de carteres a samarretes o alguna peça de bijuteria.

A més de destacar el bon ambient que s’ha viscut a la parròquia durant tot el cap de setmana, Solé ha explicat que, de les 3.000 peces que s’han venut al mercat, els articles sobrants també allargaran la seva vida, ja que es destinaran a Carisma, com ja s’ha fet en altres edicions de la cita. Però l’aspecte solidari és cada cop més ampli al Vide Dressing, i moltes parades destinaran els seus beneficis a projectes benèfics, com per exemple l’Associació de Joves amb Risc o una paradista que destinarà la recaptació a un programa al Senegal.

El Vide Dressing, que ja s’ha convertit en una referència dins el món dels mercats sostenibles tornarà a la tardor, al mes d’octubre, coincidint amb el canvi d’armari.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play