menu Home
AndorraEsports

Lezkano vol acabar la temporada amb la millor posició possible a la classificació

Ingrid Monreal | 3 de maig de 2024

El MoraBanc Andorra ja té els deures de la temporada fets després de guanyar el partit contra el Barça al Poliesportiu  per 108-92, quan va aconseguir la permanència per una temporada més a la màxima divisió espanyola de bàsquet. Però l’entrenador, Natxo Lezkano, té molt clar que davant de l’Obradoiro, no vol “tirar per la borda” el treball que han fet durant aquests mesos. “Tenim una posició boníssima a la classificació i volem mantenir-la” ha afirmat, però per fer-ho, han de guanyar els tres enfrontaments que queden de la fase regular.

Després d’una setmana d’entrenaments “dolenta”, segons ha explicat Lezkano, els tricolors viatgen a Galícia per disputar demà dissabte, una final que aquest cop no cau de la seva banda. I és que actualment, l’equip dirigit per Moncho Fernández està en la penúltima posició de la general; una situació que els porta al descens cap a la LEB Or. “Aniran a donar-ho tot, amb un nivell d’energia altíssim. Sabem que és un rival amb un nivell tàctic i defensiu potent que dota de moltes variants” ha analitzat. Però l’aspecte que més preocupa a Lezkano és l’inconscient, on els gallecs poden arribar a fer mal amb l’ambient a la seva pista, que ja està plena, i la moral que això suposa.

Per part nostra, hi ha cinc jugadors que no han pogut entrenar aquesta setmana arran d’un virus estomacal, però tot fa pensar que almenys tres d’ells, estaran recuperats pel partit de demà.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play