menu Home
AndorraEsports

Tot a punt per les finals de LaLiga FC Pro

Ingrid Monreal | 26 d'abril de 2024

Chousita, representant al FC Andorra, participarà aquest cap de setmana a les finals de LaLiga FC Pro; la competició d’esports electrònics, que es disputaran a l’Stage Front Stadium de Cornellà de Llobregat.

El jugador tricolor tindrà l’oportunitat de fer història i convertir-se en campió de lliga en la segona participació de l’Andorra a la competició, després d’aconseguir la classificació directe en la primera fase.

I és que en aquella ocasió, Chousita va fer un gran paper en la fase de grups després de superar el Sevilla, el Levante, l’Espanyol i Las Palmas i tancar la lligueta en primera posició. Els tricolors van sumar 8 punts amb dues victòries i dos empats, i destacant com l’equip més golejador de tots els grups. Uns resultats que li van donar la classificació directe per la fase final d’aquest cap de setmana.

Chousita s’enfrontarà a Flippersito, del Getafe, en els vuitens de final, mentre que en cas de passar, a quarts, l’esperaria el guanyador resultant del Sevilla-Almeria.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play