menu Home
AndorraPólitica

El Debat d’Orientació Política tindrà lloc del 12 al 14 de juny

Ràdio Valira | 10 d'abril de 2024

La junta de presidents, reunida aquest dimarts a la tarda, ha acordat que el primer Debat d’Orientació Política (DOP) d’aquesta legislatura tingui lloc del dimecres 12 al divendres 14 de juny.

El debat s’iniciarà amb la intervenció inicial del cap de Govern, Xavier Espot, dimecres 12 de juny a les 16 hores. La primera intervenció dels grups parlamentaris i del conseller no adscrit tindran lloc el dijous 13 de juny a partir de les 9.30 hores. Aquest mateix dia, a partir de les 16 hores, s’obrirà el torn de rèplica per part del cap de Govern. En aquest punt, els grups parlamentaris i el conseller no adscrit tindran un temps proporcional a l’emprat pel cap de Govern en les seves intervencions. Un cop acabades les intervencions s’obrirà un termini perquè els grups parlamentaris puguin presentar les seves propostes de resolució. Finalment, divendres 14 de juny a partir de les 9.30 hores es procedirà a la votació de les propostes de resolució.

D’altra banda, la junta de presidents ha acordat que sigui la comissió legislativa d’Economia l’encarregada de tractar tots els aspectes relacionats amb l’habitatge, fins ara ho havia tractat la d’Afers Socials i Igualtat. D’aquesta manera, serà la comissió d’Economia la que decidirà en quina data compareixerà, a petició pròpia, Josep Maria Pla, president de l’Institut de l’Habitatge, per explicar els acompliments de l’organisme al llarg del 2023 i els projectes en curs.

Per acabar, la junta de presidents ha acordat tornar a reunir-se el dimarts, 14 de maig, a les 16 hores.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play