menu Home
AndorraCultura

“A ESCENA”: l’exposició fotogràfica de Juli Barrero en torn la música

Ràdio Valira | 9 d'abril de 2024

“A ESCENA”. Aquest és el títol de l’exposició de fotografia que aquest vespre inaugura Juli Barrero, donant a conèixer de nou la seva faceta com a fotògraf. Una faceta, que com ell mateix explica, ja ve de lluny: “Fa molts anys que practico la fotografia i aquesta ja és la quarta o cinquena exposició que faig en solitari”.

Es tracta d’una mostra retrospectiva, en la que hi dona cabuda a una seixantena de fotografies, 33 formant part de l’exposició i la resta – les que ha hagut de descartar per manca d’espai – també es podran veure a l’espai “l’Institucional” del Parc Central. “És una exposició que vol reflectir alguns moments i flaixos, i volen fugir de mostrar retrats de gent més famosa i m’he volgut centrar més en músics del païs, amics que estimo molt, i algunes que porten records personals”, ha explicat Barrero.

La temàtica doncs, gira principalment en torn al món de la música, però també n’hi ha de dansa i de teatre musical, amb un clar predomini del treball en blanc i negre. A més, a la mateixa sala “Institucional” hi podem trobar un petit set d’instruments, per tal que tothom que ho vulgui en pugui gaudir i “ens puguin acompanyar amb la seva música”, afegeix Barrero.

La inauguració serà aquest vespre, a les 20h. I els horaris d’obertura de la sala seran els dies 13, 20 i 27 d’aquest mes d’abril, de les 10h del matí a les 13h de la tarda.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play